google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o آموزش کتیا، شبیه سازی مکانیزم ها DMU Kinematic Simulator در نرم افزار CATIA
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

آموزش کتیا، شبیه سازی مکانیزم ها DMU Kinematic Simulator در نرم افزار CATIA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

 

DMU Kinematic Simulator یكی از بخش های مهم مجموعه Product Synthesis است كه در آن مكانیسم شبیه سازی و تحلیل می شود. این مكانیسم می تواند مكانیسم حركت یك بیل مكانیكی یا مكانیسم باز شدن ارابه فرود یك هواپیما باشد. در واقع در این محیط ویژگی "حركت" به محصول افزوده می شود. در DMU Kinematic Simulator ارتباط قطعات با استفاده از 16 نوع اتصال (Joint) برای رسیدن به یك مكانیسم مناسب برقرار می شود. این اتصالات كه هر كدام از آن ها حركت ویژه ای را تامین می كنند، در نوار ابزار Kinematics Joints قرار گرفته است.

امتیاز مثبت محیط های كاری CATIA V5 برقراری ارتباط آسان با كاربر در عین قدرتمندی آن ها می باشد. تمام دكمه ها و پنجره فرمان ها هوشمندانه طراحی شده اند و به نوعی كاربر را در انتخاب عناصر مورد نیاز برای اجرای یك فرمان راهنمایی می كنند. نمونه ای از این خصوصیت در شكل بالا نشان داده شده است. این قوانین در طراحی رابط گرافیكی كاربر (Graphical User Interface-GUI) نرم افزار رعایت شده است و باعث كاهش زمان آموزش نیروی انسانی برای كاربری این نرم افزار شده است.
پیشتر، تفاوت مونتاژ قطعات در محیط كاری طراحی مونتاژ و ایجاد یك مكانیسم بیان شد؛ اما قیدهایی که در Assembly Design (محیط مونتاژ کتیا) بر قطعات یك مجموعه مونتاژی قرار داده می شوند می تواند با استفاده از ابزاری به اتصال های DMU Kinematic Simulator تبدیل شوند و دیگر نیازی به مونتاژ دوباره قطعات برای ساخت مكانیسم نیست. پس از ایجاد مكانیسم، با تحلیل آن امكان حركت برای مكانیسم با توجه به اتصالات قرار داده شده بررسی می شود. همچنین طراح می تواند با استفاده از ابزار های ساده مكانیسم را از نظر حداقل فواصل بین قطعات مختلف در حین حركت و برخوردهای احتمالی بررسی كند. مكانیسم به محض برخورد قطعات از حركت باز می ایستد تا طراح در جهت رفع اشكال برآید.
برای بررسی كارایی مكانیسم در حین حركت آن، سرعت ها و شتاب های خطی و زاویه ای قطعات قابل اندازه گیری و در گراف هایی قابل مشاهده است. با استفاده از ابزار Sensor می توان مقدار حركت اجزای یك مكانیسم را طی متحرك سازی آن در نمودارهایی به صورت وابسته به زمان رسم كرد. به عنوان مثال می توان طی باز شدن یك جك هیدرولیك در طی 15 ثانیه مكان سر جك را در زمان های مختلف نسبت به یك مبنا در گرافی مشاهده كرد.
در شبیه سازی مكانیسم می توان عنصر زمان را دخالت داد و زمان بندی حركت قطعات نسبت به هم را تغییر داد. با استفاده از این قابلیت تقدم و تاخر اجرای حركات ها در شبیه سازی تنظیم می شود. به عنوان مثال حین فرود یك هواپیما انتظار داریم كه ابتدا درب محفظه ارابه فرود هواپیما باز شود و سپس ارابه فرود باز
شود و در موقعیت مناسب قرار گیرد و در انتها درب محفظه به محل خود باز گردد. این ترتیب زمانی باعث استفاده از ابزار Simulation with Law می شود.

در تمامی محیط های كاری CATIA V5 این امكان وجود دارد كه كاربر از كارهایی كه در محیط نرم افزار انجام می دهد عكس یا فلیم تهیه كند. این قابلیت در DMU Kinematic Simulator نیز به طراح كمك می كند كه از متحرك سازی مكانیسم فیلم تهیه كند و نحوه حركت مكانیسم را در آن نمایش دهد. ابزار دیگری با نام Swept Volume مكان هندسی یك قطعه را در حین حركت در فضا از لحظه شروع تا پایان حركت به صورت یك حجم ثبت می كند. این حجم همانند فایل یك قطعه ذخیره می شود. حجم ایجاد شده فضایی را كه قطعه مورد نظر در حین حركت از آن عبور می كند نشان میدهد و با استفاده از آن احتمال برخورد با سایر قطعات بررسی می شود.

با فراگیری کامل دروس این بخش و با کمی تمرین و تکرار بیشتر می توان در ایجاد انواع مکانیزم و شبیه سازی حرکت در محیط DMU Kinematic Simulator تبحر کافی پیدا کرد.

فایل های آموزش صوتی تصویری محیط DMU Kinematic Simulator در نرم افزار کتیا CATIA مشتمل بر 9 فایل (حجم فایل ها: 90.3Mb)، زمان آموزش: 37 دقیقه، با فرمت Flash Player، با کیفیت عالی توسط مهندس موسویان به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فایل آموزشی 1:

* نحوه ورود به محیط کاری DMU Kinematic Simulator

* ایجاد اتصال پیچشی (Revolute Joint)

* ویرایش شبیه سازی

فایل آموزشی 2:

* ایجاد دو مکانیزم منشوری (Prismatic Mechanism)

* ویرایش مقادیر

* تغییر دادن موقعیت صفر

فایل آموزشی 3:

* ایجاد اتصال استوانه ای (Cylindrical Joint)

* شبیه سازی مکانیسم

* تغییر دادن موقعیت صفر

فایل آموزشی 4:

* ایجاد اتصال پیچی (Screw Joint)

* شبیه سازی مکانیسم

* تغییر دادن موقعیت صفر

فایل آموزشی 5:

* ایجاد اتصال دو وجهی (Planar Joint)

* استفاده از اتصال دو وجهی در مکانیزم

فایل آموزشی 6:

* نحوه استفاده از اتصال صلب (Rigid Joint) در مکانیزم

فایل آموزشی 7:

* ایجاد مکانیزم نوار لغزنده میل لنگ (Crank Slider)

فایل آموزشی 8:

* ایجاد مکانیزم برای جک قیچی ماشین (car scissor jack)

* تغییر محدودیت ها

فایل آموزشی 9:

* ایجاد اتصال کروی (spherical joint)

* استفاده از اتصال کروی در مکانیزم

 

جهت دانلود آموزش شبیه سازی مکانیزم ها DMU Kinematic Simulator در نرم افزار CATIA بر لینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، شبیه سازی مکانیزم ها DMU Kinematic Simulator در نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،

دانلود نرم افزار تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک برای نرم افزارهای طراحی (Interactive Hydraulic Cylinder
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 4 ارديبهشت 1395

 

شاید شما هم در حین طراحی به این مسئله برخورد کرده باشید که برای استفاده از یک سیلندر هیدرولیک در طراحی چگونه باید آن را مدل سازی نمود، در حالی که این مجموعه از قطعات در دسته بندی قطعات استاندارد قرار می گیرند و نیازی به طراحی و مدلسازی آن ها نمی باشد. حال این سئوال مطرح می شود که چگونه این گونه قطعات را مدلسازی نموده تا بتوانیم در محیط هایی هم چون شبیه سازی حرکت CATIA بکار ببریم. خوشبختانه راه حلی برای این مسئله وجود دارد. شما قادر خواهید بود به کمک نرم افزار تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک برای نرم افزارهای طراحی (CAD) یا (Interactive Hydraulic Cylinder Designer) این موضوع را به آسانی حل نمایید.

شرکت Rexroth یکی از مشهورترین شرکت های سازنده ادوات هیدرولیکی می باشد. این شرکت نرم افزاری برای انتخاب آسان سیلندرهای هیدرولیک تهیه نموده که قادر است به چندین روش به طراحان کمک کند تا یک سیلندر هیدرولیک متناسب با نیازشان انتخاب نمایند و در انتها مطابق مشخصات داده شده توسط طراح یک کد برای تهیه سیلندر مورد نظر از این شرکت در اختیار می گذارد. یکی از خروجی های جالب این نرم افزار مدل سه بعدی از انتخاب طراح است که می توان آن را در نرم افزارهای CAD مانند CATIA، SolidWorks، ProEngineer و... مشاهده نمود و در اسناد طراحی قرار داد. حجم این نرم افزار بسیار کم بوده و مزایایی بجز تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک دارد که کاربر می تواند با کمی تامل در این نرم افزار به آن پی ببرد...

*** لازم به ذکر است که علاوه بر فایل نصب نرم افزار Interactive Hydraulic Cylinder Designer، راهنمای استفاده از نرم افزار به زبان فارسی و با فرمت pdf جهت دانلود قرار داده شده است. جهت نصب نرم افزار پس از دانلود فایل، ابتدا آن را از حالت zip خارج نموده و سپس اقدام به نصب نرم افزار نمایید.

جهت دانلود نرم افزار تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک برای نرم افزارهای طراحی (Interactive Hydraulic Cylinder Designer) برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: Machining، Digital Mockup، All Environment، Important Points، ،

تحقیق با عنوان: نمونه سازی سریع در محیط STL Rapid Prototyping نرم افزار CATIA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

امروزه اهمیت طراحی در مراحل تولید یک قطعه یا مجموعه بر هیچ متخصصی پوشیده نیست. در حقیقت طراحی را می توان مهم ترین و موثرترین بخش ساخت و تولید معرفی کرد. طراحی همگام با پیشرفت صنعت به سمت ابزارهای کامپیوتری سوق داده شده است. در این زمینه شرکت های مختلف، نرم افزارهای مختلف طراحی را با توجه به نیاز طراحان به بازار عرضه کرده اند. یکی از این نرم افزارها، نرم افزار CATIA ساخته شرکت فرانسوی Dassault Systems است. این نرم افزار را از بسیاری جهات می توان یکی از کامل ترین و جامع ترین نرم افزارهای مهندسی دانست. همچنین این نرم افزار هر سه بخش مهندسی CAM - CAD و CAE را پوشش می دهد. تحقیق پیش رو سعی دارد یکی از محیط های این نرم افزار را با نام STL Rapid Prototyping را معرفی و نحوه کار در این محیط را آموزش می دهد...

تحقیق نمونه سازی سریع در محیط STL Rapid Prototyping نرم افزار CATIA، در 5 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، گوشه ای از قابلیت ها و نحوه کار در محیط STL Rapid Prototyping را بیان می نماید.

جهت دانلود تحقیق نمونه سازی سریع در محیط STL Rapid Prototyping برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، All Environment، Important Points، ،

آموزش کتیا، نحوه ایجاد انیمیشن از مراحل مونتاژ و دمونتاژ چندین قطعه در محیط DMU Fitting Simulator نر
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 28 فروردين 1395

مطمئناً با تهیه مدل انفجاری آشنا هستید. در مدل انفجاری، قطعات به صورت خودكار از هم باز می شوند تا در تهیه نقشه و لیست قطعات یك ماشین از آنها استفاده شود. اما در CATIA V5 باز شدن قطعات به صورت حرفه ای انجام می شود. در محیط DMU Fitting Simulator نرم افزار کتیا، با ایجاد مسیرهای سه بعدی در محیط مجازی نرم افزار، عملیات قرار گرفتن قطعات بر روی هم و در محل مناسب به صورت انیمیشن نشان داده می شود. با استفاده از محیط DMU Fitting Simulator مدیریت مونتاژ ماشین آلات بزرگ با حجم بالای قطعات تسهیل و باعث كاهش هزینه های ناشی از خطای انسانی می شود. محیط DMU Fitting Simulator نه تنها در مونتاژ قطعات بلكه در واحدهای سرویس و نگه داری تعمیرات ماشین آلات می باشد برنامه ریزی كند. اگر هدف، باز كردن قطعات یك هواپیما برای سرویس و تعمیرات سالیانه آن باشد وجود یك راهنمای دیجیتال كه مجموعه عملیات باز یا بسته شدن قطعات را به صورت متحرك نمایش می دهد به صورت معنی داری در كاهش زمان، هزینه و خطای انسانی موثر است. امروزه در واحد های سرویس و نگهداری كاتالوگ های حجیم جای خود را به لپ تاپ های همراه تكنسین ها داده اند. از فایل های ایجاد شده در محیط DMU Fitting Simulator برای آموزش نیروی انسانی و همچنین در واحدهای بازاریابی و فروش برای ارائه یك نمایش تاثیرگذار به تامین كنندگان استفاده می شود.

این نوع متحرك سازی را می توان به نوشتن یك سناریو برای ساخت یك فیلم سینمایی تشبیه كرد. در این سناریو طراح مشخص می كند كه هر قطعه هر زمان در كدام نقطه از فضا قرار داشته باشد و چه مسیری برای رسیدن به هدف طی شود. فرمان Path Finder به طراح برای یافتن بهترین مسیر برای بازكردن یك مجموعه مونتاژی كمك می كند. این ابزار به صورت خودكار منطقی ترین مسیر را برای متحرك سازی مونتاژ و دمونتاژ شدن یك مجموعه مونتاژی انتخاب می كند. در شبیه سازی باز كردن مجموعه اگر قطعه مورد نظر در مسیر جابجایی اش به قطعات دیگر برخورد كند سیستم با یك اخطار صوتی یا باز داشتن قطعه از حركت یا شاخص كردن قطعاتی كه به هم بر می خورند كاربر را از نحوه و محل برخورد مطلع می سازد. استفاده از امكان Swept Volume در محیط DMU Fitting Simulator نیز وجود دارد اما در اینجا این حجم با استفاده از مكان هندسی قطعه در حال مونتاژ ایجاد می شود. بررسی نحوه مونتاژ یا دمونتاژ شدن یك دستگاه بسیار مهم است؛ چه بسا با این شبیه سازی عدم امكان اجرای این عملیات در دنیای واقعی مشخص شود و همین امر باعث تغییر طراحی یك قطعه یا مجموعه ای از قطعات شود. "طراحی برای مونتاژ " و "طراحی برای تعمیر و نگهداری" در كنار "طراحی برای ساخت" اصول مهمی هستند كه باید در طراحی محصول مد نظر طراح قرار گیرند. دسترسی آسان به برخی از قطعات در طراحی یك محصول مهم است...

در این ویدئو آموزشی، نحوه ایجاد انیمیشن (Animation) از مراحل مونتاژ و دمونتاژ (Assemble & DisAssemble) چندین قطعه در محیط DMU Fitting Simulator نرم افزار CATIA به صورت گام به گام و بطور کامل با کیفیت خوب (به مدت 14 دقیقه) به کاربر آموزش داده می شود.

* توجه: لازم به ذکر است که علاوه بر ویدئو آموزشی بالا، فایل pdf کتاب آموزش محیط DMU Fitting Simulator نرم افزار کتیا (440 صفحه، به زبان انگلیسی) نیز جهت دانلود قرار داده شده است.

جهت دانلود ویدئو و کتاب آموزشی نحوه ایجاد انیمیشن از مراحل مونتاژ و دمونتاژ چندین قطعه در محیط DMU Fitting Simulator نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، نحوه ایجاد انیمیشن از مراحل مونتاژ و دمونتاژ چندین قطعه در محیط DMU Fitting Simulator نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،

آموزش شبیه سازی مکانیزم بازوی هیدرولیکی (Hydraulic Arm) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 22 فروردين 1395

در این ویدئو آموزشی، شبیه سازی مکانیزم بازوی هیدرولیکی (Hydraulic Arm) در نرم افزار CATIA به صورت گام به گام و بطور کامل (22 دقیقه با کیفیت خوب)، در محیط زیر به کاربر آموزش داده می شود:

* DMU Kinematic Simulator (محیط شبیه سازی مکانیزم ها)


جهت دانلود ویدئو آموزشی شبیه سازی مکانیزم بازوی هیدرولیکی (Hydraulic Arm) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش شبیه سازی مکانیزم بازوی هیدرولیکی (Hydraulic Arm) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،

آموزش کتیا، اندازه گيري فواصل بين اجزاء مكانيزم و تصحيح آن در محیط DMU Space Analysis نرم افزار CATI
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 22 فروردين 1395

گاهي در طراحي مكانيزم، اندازه هايي در حد دهم ميلي متر مي تواند عملكرد آن را با مشكل مواجه كند، لذا اندازه گيري فواصل بين اجزاء مكانيزم و تصحيح آن براي رسيدن به اندازه هاي استاندارد وظيفه محیط DMU Space Analysis است. به طور كلي قطعات نسبت به هم سه وضعيت دارند:

  • فاصله منفي: در اين وضعيت در محيط مجازي نرم افزار قسمتي از يك قطعه در داخل قطعه ديگر فرو مي رود.
  • فاصله صفر: در اين وضعيت دو قطعه با هم تماس دارند.
  • فاصله مثبت: كه در آن دو قطعه نسبت به هم فاصله دارند.

از انواع تحليل هايي كه بر روي مكانيزم انجام مي شود Interference Checking & Analysis از اهميت خاصي برخوردار است. در اين تحليل با مشخص كردن انتظار از وضعيت دو يا چند قطعه نسبت به يكديگر، تحليل آغاز مي شود. اگر بين آنها شرط برقرار نگرديد محل و نام قطعات تحت تاثير نشان داده مي شود. به عنوان مثال فرض كنيد كه انتظار داريم بين دو قطعه يك فاصله مجاز براي قرار گرفتن غشاي نازك روغن جهت روانكاري باشد. چنانچه فاصله بين قطعات از فاصله تعيين شده كمتر باشد سيستم اخطار خواهد داد. اين تحليل طراح را از برخورد قطعات مطلع مي سازد. حضور ابزار هاي اندازه گيري ابعادي بسيار قدرتمند طراح را قادر مي كند تا با انواع ابزار هاي اندازه گيري دقيق در محيط مجازي نرم افزار فواصل مهم را اندازه گيري نماید. اندازه هاي گرفته شده به صورت پارامتريك در درخت طراحي ثبت و در صورت تغيير ابعاد قطعات و فاصله آنها، اين اندازه ها نيز به صورت خودكار به روز مي شوند. علاوه بر اينكه مي توان با ايجاد مقاطع دو بعدي يا ايجاد برش در قسمتي از قطعه يا مجموعه اي از قطعات، از وضعيت قطعات نسبت به هم آگاه شد و اندازه گيري هايي را بر روي مقاطع دوبعدي و بر روي قسمت هاي داخلي كه در حالت عادي مشاهده نمي شوند تنها با حذف بخشي از قطعه انجام داد. علاوه بر ابزار اندازه گيري كه در تمام محيط هاي كاري ديده مي شود، ابزار Arc Through Tree Points به محیط DMU Space Analysis افزوده شده است. از اين ابزار براي محاسبه طول كمان، مختصات سه نقطه ابتدايي، مياني و انتهايي كمان، شعاع كمان، زاويه كمان و مختصات مركز كمان استفاده مي شود. يكي از امكانات مفيد CATIA V5 گزارش گيري از عمليات اجرا شده در اين نرم افزار است. اين گزارش ها در قالب هاي HTML ،XML و TXT قابل ذخيره سازي است...

کتاب آموزش اندازه گيري فواصل بين اجزاء مكانيزم و تصحيح آن در محیط DMU Space Analysis نرم افزار CATIA، یکی از کتاب های مرجع و کاربردی در زمینه آموزش اندازه گيري فواصل بين اجزاء مكانيزم و تصحيح آن براي رسيدن به اندازه هاي استاندارد در نرم افزار کتیا می باشد. این کتاب مشتمل بر 332 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Getting Started
Setting Up Your Session
Measuring Minimum Distances
Sectioning
Detecting Clashes
Measuring Between
User Tasks
Distance & Band Analysis
About Distance & Band Analysis
Measuring Minimum Distances & Distances Along X,Y,Z
Running Band Analysis
Exporting & Publishing Distance Results
Sectioning
About Sectioning
Creating Section Planes
Changing Section Graphic Properties
Creating Section Slices
Creating Section Boxes
More About the Section Viewer
Creating 3D Section Cuts
Manipulating Planes Directly
Positioning Planes Using the Edit Position and Dimensions Command
Positioning Planes On a Geometric Target
Snapping Section Boxes to Planes
Snapping Planes to Points and/or Lines
Exporting Section Results
Capturing Section Results
Annotating Generated Sections
Managing the Update of Section Results
More About the Contextual Menu
Interference Checking & Analysis
About Interference Checking & Analysis
Analyzing Part to Part Clashes
Detecting Interferences Using the Clash Command
Reading Clash Command Results
Comparing Clash Command Results
Making a Finer Analysis of Clash Command Results
Viewing Clash Command Results in a Dedicated Window
Exporting Clash Command Results in Text or Model Format
Publishing
Exporting Clash Results & Geometry in XML Format
Reading XML Clash Files
Comparing Products
Measure Tools
About Measure Tools
Measuring Arc Sections
Measuring Distances between Geometrical Entities
Measuring Angles
Measure Cursors
Measuring Properties
Measuring Thickness
Measuring Inertia
Measuring 2D Inertia
Exporting Measure Inertia Results
Notations Used
Inertia Equivalents
Principal Axes
Inertia Matrix with respect to the Origin O
Inertia Matrix with respect to a Point P
Inertia Matrix with respect to an Axis System
Moment of Inertia about an Axis
3D Inertia Properties of a Surface
Exact Measures on CGRs and in Visualization Mode
Creating Geometry from Measure Results
Editing Measures
Updating Measures
Using Measures in Knowledgeware
Measuring Distance, Angle and Radius on 2D Documents
Annotating
Defining Groups
Combining Space Analysis Commands
Sectioning in Interference & Distance Viewers
Measuring Minimum Distance in the Section Viewer
Sectioning & Visual Comparison
Batches and Macros for Interference Analysis
Batch Processing CGR Files & Model Documents
Batch Processing Existing CATProducts
Using a Macro to Import Clash Results Saved in XML Format
Using a Macro to Export Clash Results to an XML File
Using a Macro to Batch Process Product Comparison
Knowledgeware Capabilities
Knowledgeware Rule-based Clash
Space Analysis Functions in Knowledge Expert
Working with CGRs in DMU
DMU Space Analysis Interoperability
Working with ENOVIA LCA
Optimal DMU PLM Usability for Space Analysis
Interference Analysis / ENOVIA LCA Interoperability
Retrieving Information from ENOVIA LCA
ENOVIA VPM / Interference Analysis
Retrieving Information from ENOVIA VPM
Workbench Description
Menu Bar
Toolbar
Specification Tree
Customizing
DMU Clash
DMU Clash - Detailed Computation
DMU Clash - Penetration
DMU Clash - Rule
DMU Clash - Process
DMU Sectioning
DMU Distance

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی کتاب نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این کتاب بهره کافی را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش اندازه گيري فواصل بين اجزاء مكانيزم و تصحيح آن در محیط DMU Space Analysis در این کتاب به صورت قدم به قدم (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.

* توجه: لازم به ذکر است که علاوه بر کتاب آموزشی بالا، یک فایل ویدئویی آموزشی محیط DMU Space Analysis نیز جهت دانلود قرار داده شده است.

جهت دانلود کتاب آموزش اندازه گيري فواصل بين اجزاء مكانيزم و تصحيح آن در محیط DMU Space Analysis برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، اندازه گيري فواصل بين اجزاء مكانيزم و تصحيح آن در محیط DMU Space Analysis نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،

آموزش کتیا، آموزش طراحی، مونتاژ و شبیه سازی زنجیر (Design & Assembly & DMU Chain Simulation) در نرم
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 15 فروردين 1395

در این ویدئو آموزشی، طراحی، مونتاژ و شبیه سازی زنجیر (Design & Assembly & DMU Chain Simulation) در نرم افزار CATIA به صورت گام به گام به زبان انگلیسی (30 دقیقه)، در محیط های زیر به کاربر آموزش داده می شود:

* Sketcher (محیط طراحی دوبعدی)

* Part Design (محیط طراحی سه بعدی)

* Generative Shape Design (محیط سطح سازی)

* DMU Kinematics Simulator (محیط شبیه سازی مکانیزم ها)


جهت دانلود ویدئو آموزشی طراحی، مونتاژ و شبیه سازی زنجیر (Design & Assembly & DMU Chain Simulation) در نرم افزار CATIA بر لینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، آموزش طراحی، مونتاژ و شبیه سازی زنجیر (Design & Assembly & DMU Chain Simulation) در نرم



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،

آموزش شبیه سازی مکانیزم لنگ کشویی (Slider Crank Mechanism) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 15 فروردين 1395

در این ویدئو آموزشی، شبیه سازی دو مکانیزم لنگ کشویی (Slider Crank Mechanism) در نرم افزار CATIA به صورت گام به گام و بطور کامل به زبان فارسی (13 دقیقه با کیفیت عالی)، در محیط زیر به کاربر آموزش داده می شود:

* DMU Kinematic Simulator (محیط شبیه سازی مکانیزم ها)



* توجه: لازم به ذکر است که علاوه بر ویدئو آموزشی بالا، فایل pdf جزوه آموزشی شبیه سازی مکانیزم لنگ کشویی (21 صفحه، به زبان فارسی) نیز جهت دانلود قرار داده شده است.

جهت دانلود ویدئو و جزوه آموزشی شبیه سازی مکانیزم لنگ کشویی (Slider Crank Mechanism) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش شبیه سازی مکانیزم لنگ کشویی (Slider Crank Mechanism) در محیط DMU Kinematic Simulator



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،

آموزش شبیه سازی مکانیزم ویتورث (Whitworth Mechanism) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CATIA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 15 فروردين 1395

در این ویدئو آموزشی، شبیه سازی مکانیزم ویتورث (Whitworth Mechanism) در نرم افزار CATIA به صورت گام به گام و بطور کامل به زبان فارسی (7 دقیقه با کیفیت عالی)، در محیط زیر به کاربر آموزش داده می شود:

* DMU Kinematic Simulator (محیط شبیه سازی مکانیزم ها)



* توجه: لازم به ذکر است که علاوه بر ویدئو آموزشی بالا، فایل pdf جزوه آموزشی شبیه سازی مکانیزمی که در تصویر زیر نشان داده شده است (20 صفحه، به زبان فارسی)، نیز جهت دانلود قرار داده شده است.

جهت دانلود ویدئو و جزوه آموزشی شبیه سازی مکانیزم ویتورث (Whitworth Mechanism) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش شبیه سازی مکانیزم ویتورث (Whitworth Mechanism) در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،

آموزش فرمول نویسی (Formular) و استخراج نمودارهای سرعت و شتاب در محیط DMU Kinematic Simulator
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 15 فروردين 1395

در این ویدئو آموزشی، نحوه فرمول نویسی و همچنین استخراج نمودارهای سرعت و شتاب برای مکانیزم لنگ کشویی (Slider Crank Mechanism) در نرم افزار CATIA به صورت گام به گام و بطور کامل به زبان فارسی (5 دقیقه با کیفیت عالی)، در محیط زیر به کاربر آموزش داده می شود:

* DMU Kinematic Simulator (محیط شبیه سازی مکانیزم ها)


جهت دانلود ویدئو آموزشی فرمول نویسی (Formular) و استخراج نمودارهای سرعت و شتاب در محیط DMU Kinematic Simulator نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش فرمول نویسی (Formular) و استخراج نمودارهای سرعت و شتاب در محیط DMU Kinematic Simulator



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.