نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : چهار شنبه 28 مهر 1395
در گذشته های دور به دلیل عدم رشد تکنولوژی بسیاری از کارهای سنگین و طاقت فرسا بر دوش انسان ها و در راس آنها برده ها قرار داشت. چه بسا انسان های بسیاری که در جریان کارهای روزانه به دلیل سنگینی و طاقت فرسا بودن کارها جان خود را از دست داده اند. تا اینکه با رشد و پیشرفت تکنولوژی و صنعت بسیاری از انسان ها جای خود را به ماشین آلات گوناگون دادند و کارها با سرعت و دقت بیشتری انجام می شود. یکی از این ماشین آلات صنعتی که تقریبا در تمام صنایع کاربرد دارد جرثقیل می باشد. عصر صنعتی جدید و نیاز هر چه بیشتر بشر به بلند کردن اجسام سنگین، باعث شد این ماشین مراحل پیشرفت را سریع طی نماید، تا حدی که امروزه جرثقیل سازی به یکی از تخصص های مهم در زمینه ادوات بالا برنده تبدیل شده است. در این پروژه سعی شده با روشی ساده و در عین حال تخصصی، گام به گام مراحل طراحی و محاسبات یک جرثقیل سقفی 5 تنی ارائه گردد...
پروژه طراحی و محاسبات جرثقیل سقفی (Bridge Crane)، به طراحی یک جرثقیل سقفی به ظرفیت 5 تن برای یک سوله به دهانه 10 متر، طول 30 متر و ارتفاع 6 متر، بطوریکه فاصله بین ستون های سوله که در ضمن محل نصب تکیه گاه های تیر و یا ریل طولی جرثقیل است برابر 6 متر می باشد می پردازد. این پروژه کاربردی مشتمل بر 91 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، محاسبات و فرمول های مهم و اساسی، جداول و... با فرمت pdf به ترتیب زیر گردآوری شده است:
طراحی و انتخاب قلاب
طراحی و انتخاب سیم بکسل لازم
طراحی و انتخاب موتور گیربکس لازم برای جرثقیل و وینچ
طراحی تکیه گاه متحرک تیر عرضی بر روی تیر طولی (ارابه)
طراحی و انتخاب موتور گیربکس لازم برای حرکت تیر عرضی بر روی تیر طولی
طراحی غلتک ها و محورهای آنها که برای جابجایی موتور روی تیر عرضی و تکیه گاه متحرک تیر عرضی بر روی تیر طولی لازم است
طراحی تیر عرضی که جرثقیل بر روی آن نصب می شود
طراحی تیر طولی که تیر عرضی بر روی آن به حرکت در می آید
طراحی اتصالات لازم شامل پیچ ها
طراحی و انتخاب بلبرینگ های مورد نیاز
گزارش مستدل از محاسبات انجام شده و فرضیات به عمل آمده
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : چهار شنبه 28 مهر 1395
دیرگدازهای دولومیتی به علت مقاومت مطلوب در برابر سرباره های قلیایی و بهبود كیفیت فولاد تولیدی در نتیجه حذف فسفر و گوگرد، به طور گسترده در صنایع فولادسازی مورد استفاده قرار می گیرند. در صنعت فولاد ایران نیز دیرگدازهای دولومیتی با توجه به مزایای ذكر شده و قیمت نسبتا مطلوب و گستردگی منابع طبیعی آن به طور گسترده ای مورد مصرف واقع می شوند. به گونه ای كه شركت ذوب آهن اصفهان در حال حاضر در پاتیل های فولاد سازی ثانویه (LF) منحصرا از آجرهای دیرگداز دولوما قطرانی استفاده می كند. البته معایبی از جمله هیدراته شدن در مجاورت هوا و مقاومت نسبتا ضعیف در برابر شوك های حرارتی، استفاده از این دیرگداز را با محدودیت هایی مواجه می سازد. لذا تخریب دیرگدازهای دولومیتی بر اثر عوامل مختلف، موجب كاهش راندمان شده و مشكلات فراوانی را برای واحدهای فولاد سازی ایجاد می نماید. در این پروژه علل تخریب دیرگداز دولوما قطرانی مورد استفاده در پاتیل های فولادسازی شركت ذوب آهن اصفهان مورد مطالعه قرار گرفته است. برای این منظور ریز ساختار دیرگداز در ناحیه های مختلف توسط میكروسكوپ نوری و میكروسكوپ الكترونی روبشی (SEM) مجهز به اسپكتروسكپی اشعه ایكس (EDX) مورد مطالعه قرار گرفت. آنالیز كیفی دیرگداز در تماس با مذاب و سرباره و فازهای فرعی تشكیل شده، به كمك دستگاه پراش پرتو ایكس (XRD) و آنالیز شیمیایی سرباره توسط اسپكتروسكپی فلورسانس پرتو ایكس (XRF) تعیین گردید. بررسی ها نشان می دهد كه تخریب در ناحیه كف پاتیل و جداره نزدیك به كف پاتیل بر اثر عوامل فیزیكی ناشی از برخورد مذاب، و تخریب در آجرهای بدنه پاتیل در ناحیه تماس با مذاب بر اثر ترك های ناشی از شوك های حرارتی و نفوذ مذاب به درون این ترك ها می باشد. همچنین مشاهده گردید كه تخریب در ناحیه آجرهای خط سرباره بر اثر خوردگی شیمیایی ناشی از واكنش با سرباره می باشد. مشاهده شد بر اثر واكنش فازهای موجود در سرباره نظیر FeO و SiO2 باCaO موجود در دولوما، فاز زود ذوب كلسیم فریت نظیر CaFeO3 و فاز ترد شكننده دی كلسیم سیلیكات (C2S) تشكیل می گردد. كه تشكیل این فازها از علل اصلی تخریب و خوردگی دیرگداز دولوما قطرانی در تماس با سرباره فولادسازی محسوب می گردد...
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : چهار شنبه 28 مهر 1395
در این ویدئو آموزشی، نحوه مونتاژ سیستم تعلیق خودرو (Suspension) در نرم افزار Autodesk Inventor، به صورت گام به گام (75 دقیقه با کیفیت خوب)، به کاربر آموزش داده می شود.
توجه:فایل آموزش مونتاژ سیستم تعلیق خودرو بصورت کاملا تصویری، قدم به قدم و فاقد صدا می باشد. در این کلیپ آموزشی به گوشه ای از توانمندی های نرم افزار اینونتور پی خواهید برد.
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : چهار شنبه 28 مهر 1395
مجموعه 7 جلد کامل کتاب مرجع آموزش جوشکاری، مشتمل بر 7 جلد کتاب جامع و کاربردی، 1016 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
کتاب 1:جوشکاری با گاز محافظ آرگون و الکترود تنگستن (GTAW)
کتاب 2:جوشکاری تحت حفاظت گاز فعال با الکترود مصرفی (MAG)
کتاب 3: مجموعه نقشه های کار عملی جوشکاری برق (استاندارد درجه یک)
کتاب 4: فرهنگ واژه های مصوب فرهنگستان جوشکاری و آزمایش های غیر مخرب
کتاب 5: جوشکاری در ساختمان های فولادی
کتاب 6: طرح و اجرای ساختمان های فولادی (مبحث 10 مقررات ملی ساختمان ایران)
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : چهار شنبه 28 مهر 1395
در گذشته برای انجام کارهای کنترلی از قطعاتی مانند کلیدها و کنتاکتورها استفاده می شد که امنیت پایین و دشواری در ایجاد روندهای کنترلی، هزینه زیادی را بر صنعت کشورها اعمال می نمود. پیدایش قطعات محاسبه گر الکتریکی مانند ماشین حساب ها محققان را به فکر تولید تجهیزاتی انداخت که عملیات محاسباتی را بصورت الکتریکی انجام دهند. از زمان پیدایش کامپیوترها به عنوان محاسبه گرهای الکترونیکی، مهندسان به فکر استفاده از این تکنولوژی در صنعت بوده اند. اما به دلیل ضعف های زیاد سیستم های کامپیوتری در گذشته مانند امنیت پایین، استفاده از این علم در صنعت امکان پذیر نبود. پیدایش ترانزیستورها و ادامه آن میکروکنترلرها تحولی عظیم در علم کامپیوتر بوجود آورد. این تحولات راه را برای ورودی کنترل کننده های کامپیوتری به صنعت هموار ساخت. این کنترل کننده ها تحت نام PLC (کنترل کننده های منطقی برنامه پذیر) در جهان شهرت یافتند. از مهمترین تاثیرات این قطعات می توان به موارد زیر اشاره نمود:
افزایش سرعت در محاسبات و تولید محصول
افزایش امنیت و کیفیت محصولات
کاهش هزینه تولید کننده هم از لحاظ نیروی کار و هم از لحاظ تعمیرات و نگهداری
با توجه به اهمیت PLC ها در صنایع مختلف، شرکت های مختلفی در سرتاسر جهان تولید این محصول را آغاز نموده اند. یکی از این شرکت ها، شرکت زیمنس آلمان می باشد که PLC های خود را تحت نام سری S7 وارد بازار نموده است که در این سری خانواده 300 و 400 از شهرت بیشتری برخوردار هستند. اما پایین بودن هزینه سری 300 باعث گردیده از این خانواده بطور گسترده تری در صنعت استفاده شود. به همین دلیل در این جزوه نیز PLC های سری S7-300 بطور کامل بررسی می گردند. ابتدا سخت افزار این تجهیز به همراه اطلاعات مورد نیاز معرفی گردیده و در ادامه مباحث نرم افزاری آن بطور جامع توضیح داده شده است...
جزوه آموزش PLC S7-300، مشتمل بر 8 فصل، 172 صفحه، به زبان فارسی، با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : یک شنبه 25 مهر 1395
همانطور که می دانید سال های متمادی است که علوم کامپیوتر و الکترونیک با ظهور میکروچیپ ها پیشرفت قابل ملاحظه ای نموده است و این پیشرفت دامنگیر صنعت خودرو نیز شده است، زیرا امروزه مردم نیاز به آسایش، ایمنی، عملکرد بالا از خودرو خود توقع دارند. از نشانه های ظهور الکترونیک و کامپیوتر در خودرو پیدایش سنسورها در انواع مختلف و سیستم های اداره موتور و سایر تجهیزات متعلقه می باشد. این تجهیزات روز به روز تعدادشان بیشتر و وابستگی علم مکانیک به آن ها بیشتر می شود. در ادامه سعی شده است نگاهی به تولید و سنسورهای موجود در بازار انداخته شود و زمینه را برای ساخت یک سنسور پارک مهیا نماییم، تا از ابزارهای موجود حداکثر بهره را برده و عملکرد مطلوب ارائه گردد...
پروژه نقش و کاربرد انواع سنسورها در صنعت و بررسی سنسور پارک خودرو، مشتمل بر 12 فصل، 101 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، با فرمت pdf به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل ۱: سنسور چیست؟
آشنایی مقدماتی با سنسورها
فصل ۲: تکنیک های تولید سنسور
تکنیکهایی در تولید سنسور
فصل ۳: سنسور سیلیکانی
خواص سیلیکان و اثرات آن بر سنسور
مراحل تولید در تکنولوژی سیلیکان
سنسورهای در بعد حرارت
سنسورهای درجه حرارت مقاومتی
سنسورهای حرارتی اینترفیس
سنسورهای حرارتی سیلکونی دیگر و کاربردها
سنسورهای فشار
اثر پیزو مقاومتی
سنسورهای فشار پیزو مقاومتی
اصول سنسورهای فشار جدید
سنسورهای نوری
مقاومتهای نوری
دیودهای نوری و ترانزیستورهای نوری
سنسورهای میدان مغناطیسی
فصل ۴: مولدهای هال و مقاومتهای مغناطیسی
کاربردهای ممکن سنسورهای میدان مغناطیسی
فصل ۵: سنسورهای میکرومکانیکی
سنسورهای شتاب، ارتعاش
سنسورهای میکروپل
فصل ۶: سنسورهای فیبر نوری
ساختمان فیبرها
کاربردهای سنسورهای چند حالته
کاربردهای سنسور تک حالته
سنسورهای فیبر نوری توزیع شده
فیبرهای نوری جدید
فصل ۷: سنسورهای شیمیایی
انواع طرح
بیوسنسورها
سنسورهای رطوبت
فصل ۸: سنسورهای رایج و کاربرد آن
سنسورهای خازنی
فصل ۹: سنسور ویگاند
فصل ۱۰: سنسورهای تشدیدی
سنسورهای تشدیدی کوارتز
سنسور موج صوتی سطحی (SAW)
فصل ۱۱: سنسور مافوق صوت
فصل ۱۲: سنسور پارک (Reversing)
پتانسیومترها
خطی بودن پتانسیومتر
ریزولوشن پتانسیومتر
مسائل نویز الکتریکی در پتانسیومترها
ترانسدیوسرهای جابه جایی القایی
ترانسدیوسرهای رلوکتانس متغیر
ترانسفورمورهای تزویج متغیر (LVDT,LDT)
ترانسدیوسرهای تغییر مکان جریان ادی
ترانسدیوسرهای تغییر مکان خازنی
رفتار خطی ترانسدیوسرهای تغییر مکان خازنی
سنسورهای حرکت از نوع نوری
ترانسدیوسرهای تغییر مکان اولتراسوند
سنسورهای پراب هال سرعت چرخش و سیستم های بازدارنده (کمک های پارکینگ)
سیستم های اندازه گیری تغییر مکان اثر هال
آی سی ۵۵۵ در مواد ترانسمیتر
جهت دانلود پروژه نقش و کاربرد انواع سنسورها در صنعت و بررسی سنسور پارک خودرو، بر لینک زیر کلیک نمایید:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 1 شهريور 1395
بطوریکه می دانیم چرخ دنده نقش مهمی در صنعت پیشرفته امروز دارد. هیچ ماشینی بدون چرخ دنده نمی تواند به کار خود ادامه دهد. چرخ دنده ها معمولا در انواع گیربکس ها، دیفرانسیل ها، موتورها و ... مورد استفاده قرار می گیرند. چرخ دنده ها انواع گوناگونی دارد که با توجه به محل کاربردشان انتخاب و ساخته می شوند. پارامترهای مهمی که در طراحی و ساخت چرخ دنده ها بایستی مورد توجه قرار بگیرند عبارتند از:
توانایی انتقال نیروی لازم
تغییر سرعت دورانی محورها و نیروی آنها
انتقال نیرو، تغییر جهت و راستای آن
مواد مورد استفاده و نوع عملیات حرارتی لازم
انتقال نیرو بدون افت و ایجاد حرارت (مقدار اصطکاک به صفر میل می کند)
چرخش نرم و بدون سر و صدا
با در نظر گرفتن مراتب بالا در طراحی و تولید ایده آل آن می توان به چرخ دنده مطلوب دست یافت. حال شرح مختصری در مورد تولید چرخ دنده و مراحل آن می پردازیم.
مواد چرخ دنده معمولا به شکل میله (Bar)، آهنگری (Forging) و ریخته گری (Casting) تولید می شوند که بعد از کنترل مواد و ابعاد، تراشکاری می گردد. سپس عمل دنده زنی (هاب) انجام می گیرد که در روی قطعه کار دندانه ها ایجاد می گردند که دارای سطح اینولوت و لید خوبی می باشد و برای تصحیح و افزایش دقت، ایجاد Taper و کراون (Crown) در سطح دنده و دست یافتن به صافی سطح مناسب به یک مرحله عملیات ماشینکاری به نام Gear Shaving نیاز داریم که دارای ابزار و ماشین مخصوص می باشد که مفصلا در مورد مسائل تکنولوژی شامل شرح، روش تولید، محاسبه و ابزارهای لازم و از نظر اپراتوری تنظیم ماشین، اعمال مقادیر محاسبه شده بر روی ماشین و بستن ابزارهای مورد نیاز ماشین و تولید قطعه کار و از نظر تعمیرات مکانیکی شامل سرویس، تعمیر و تنظیم قسمت های مختلف هیدرولیکی و تعویض قطعات یدکی می باشد که در دو فصل مجزا شرح داده شده است...
پروژه تولید چرخ دنده به روش هابینگ (Hobbing) و شیوینگ (Shaving)، مشتمل بر 2 فصل، 108 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر، با فرمت pdf به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1: تولید چرخ دنده به روش هابینگ (Gear Hobbing)
فصل 2: تکنولوژی شیوینگ چرخ دنده (Gear Shaving)
جهت دانلود پروژه تولید چرخ دنده به روش هابینگ (Hobbing) و شیوینگ (Shaving)، بر لینک زیر کلیک نمایید:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : چهار شنبه 13 مرداد 1395
این پروژه بر اساس تحقیق و طراحی یکی از برنامه های اصلی صنعت در چند ساله اخیر در مورد خودروهای برقی تهیه و تدوین شده است و به بررسی خودرو های برقی و طراحی و ساخت آنها و همچنین به بررسی سیستم انتقال قدرت در خودروهای برقی و مقایسه آن با سیستم انتقال قدرت در خودروهای احتراق داخلی می پردازد. سال های ابتدایی ساخت خودروهای برقی به سال 1900 میلادی برمی گردد که در آن زمان از یک طرف به علت مشکلاتی که موتورهای الکتریکی دارا بودند و از طرف دیگر اکتشاف جدید نفت و تولید فراوان آن در پیشرفت چشمگیر موتورهای احتراق داخلی، ساخت این خودروها زیاد مورد توجه قرار نمی گرفت. ولی با بوجود آمدن جنگ های جهانی و کشمکش های بر سر نفت باعث شد این ماده ارزش بیشتری پیدا کند و توجه ها بیشتر به سمت خودروهای برقی جذب شود و این بود که از سال 1990 میلادی تولید خودروهای برقی به طور جدی تری مورد توجه قرار گرفت.
در خودروهای برقی سیستم تأمین قدرت شامل یک موتور الکتریکی، کنترلر، باتری ها و شارژر آن می باشد. مجموعه محرک برقی خودروی برقی وظیفه دارد جریان مستقیم تولید شده توسط باتری را به انرژی مکانیکی تبدیل نماید که منظور از مجموعه محرک، کلیه قطعاتی است که جریان مستقیم باتری ها را به نیروی کششی و گشتاور لازم برای حرکت چرخ ها تبدیل می کنند. از مهم ترین ویژگی های خودروی برقی برد و قدرت حرکت (شتاب، سرعت، شیب روی، بارگیری و انعطاف پذیری) و مدت شارژ و قیمت بالای باتری ها در اغلب خودروهای برقی موجود مجموعه محرک است...
پروژه طراحی و ساخت خودروهای برقی، مشتمل بر 11 فصل، 125 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر، با فرمت pdf جهت دانلود قرار داده شده است و فصل بندی پروژه به ترتیب زیر می باشد:
فصل ۱: نحوه تأمین انرژی و عملکرد خودروی برقی
خصوصیات خودروی برقی
تعریف خودروی برقی
تاریخچه تولید خودروی برقی و مزیت آن نسبت به خودرو احتراقی
انواع موتورهای الکتریکی و مقایسه آنها
موتورهای الکتریکی جریان مستقیم
موتورهای الکتریکی جریان متناوب
باتری های قابل استفاده در خودرو برقی
سیستم های تولید و انتقال نیرو برای خودروهای الکتریکی تولید انبوه
خودرو برقی با موتور جریان مستقیم DC
خودرو برقی با موتور جریان متناوب AC
خودروهای دو منظوره
مشکلات تحقیقاتی و نتیجه گیری
فصل ۲: سیستم انتقال قدرت و محاسبه توان مورد نیاز
تأثیر وزن در خودرو برقی
تأثیر وزن بر شتاب
تأثیر وزن در شیب ها
تأثیر وزن بر سرعت خودرو
تأثیر وزن بر مسافت طی شده توسط خودرو
توزیع وزن
نیروی مقاومت هوا
رانندگی در جاده
توجه به تایرهای خودرو
محاسبه نیروی مقاومت غلتشی یک خودرو
تجهیزات انتقال قدرت
سیستم های انتقال قدرت
تفاوت مشخصات موتور الکتریکی و موتور احتراقی
بررسی دنده ها
جعبه دنده اتوماتیک و دستی
سیستم های انتقال قدرت و سیال های سبک یا سنگین برای روانکاری
مشخصات خودروهای برقی
توان و گشتاور
محاسبه گشتاور لازم خودرو
محاسبه گشتاور خروجی موتور
مقایسه منحنی های گشتاور لازم و گشتاور خروجی موتور
فصل ۳: طراحی سیستم انتقال قدرت پیکان برقی تبدیلی
مشخصات کلی خودرو درون شهری پیکان برقی
شتاب گیری مناسب
سرعت میانگین پیشینه
تأثیر شیب
برد
محاسبه توان مورد نیاز خودرو
محاسبه نیروی شتاب گیری
نیروی حرکت در شیب
نیروی مقاومت غلتشی
نیروی مقاومت هوا
نیروی مقاومت وزش باد
رسم منحنی گشتاور و توان
طراحی قطعات مورد نیاز سیستم انتقال قدرت
فلایویل
بوش نگهدارنده فلایویل
محاسبه فلنج پوسته
طرحی شاسی زیر موتور
فصل ۴: نحوه تأمین انرژی و عملکرد خودروی خورشیدی
فصل ۵: سلول های خورشیدی
توضیحات کلی
بازدهی سلول
آرسنید گالیم (GaAs)
سیلیکون (Si)
انواع سلول های سیلیکونی
تک بلور Mono crystaline
چند بلور Poly crystaline
بی شکل و بی نظم Amorphous
فناوری های تولید
Screen printed
مکانیزم کارکرد سلول های خورشیدی
نحوه کار کردن سلول های خورشیدی (فتو ولتاییک PV)
سیلیکون در سلول های خورشیدی
هنگامی که نور به سلول های خورشیدی برخورد می کند
فصل ۶: طراحی بدنه و شاسی
بارهای وارده به شاسی
بارهای استاتیکی
بارهای دینامیکی (مربوط به سیستم تعلیق)
نیازمندی ها
انواع شاسی ها
فرم فضایی
مواد به کار رفته در شاسی ها
مونو کوک های کامپوزیتی
جای راننده
فصل ۷: ناحیه خورشیدی
بررسی عوامل گوناگون
خنک نگه داشتن ناحیه
چیدن سلول ها
اتصال داخلی سلول ها
پوشش ها
حفاظ سلول ها
فناوری ها
تکسچرد کردن و ضد انعکاس کردن پوشش AR
طراحی ناحیه سلول های خورشیدی و زیر ساخت آن برای یک مدل کوچک تر
وضعیت الکتریکی ناحیه پانل خورشیدی
نکات استنتاجی
نتایج بدست آمده برای یک نمونه ناحیه خورشیدی
مشخصات ناحیه
فصل ۸: تحلیل آیرودینامیکی
طراحی پیکره اصلی
قوانین مسابقه
نحوه طراحی با توجه به قوانین مسابقه
نحوه طراحی برای دراگ پایین
نحوه طراحی برای یک پایداری مناسب
نیازهای اضافی توان خورشیدی
نحوه طراحی ناحیه خورشیدی
ساختن شکل اصلی به صورت تجربی
تحلیل طراحی
خواندن نقشه ها برای CFD
نتایج CFD
طراحی دوباره براساس CFD
نتایج CFD از تحلیل دوم
نتایج بدست آمده در مورد شکل و ترکیب بدنه
فصل ۹: سیستم های مکانیکی
سیستم رانش
بررسی عملکرد سیستم رانش
انواع مکانیزم ها
انواع سیستم های انتقال قدرت
سیستم تعلیق
مزایا و معایب
رفتارهای دلخواه از تعلیق
اجزا
انواع سیستم تعلیق
ترمزها و انواع آن
مشکلات
چرخ ها، تایرها و انواع آن
تأثیر عوامل مختلف بر مقاومت غلتش تایرها
فصل ۱۰: موتور
انواع موتور
القایی AC
مقاومت متغیر
DC جاروبک شده
DC بدون جاروبک
موتورهای چرخ
فصل ۱۱: غزال ایرانی
جهت دانلود پروژه طراحی و ساخت خودروهای برقی، بر لینک زیر کلیک نمایید:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : جمعه 1 مرداد 1395
توربین های بخار یکی از مهمترین اجزای نیروگاه های حرارتی هستند که مطابق شکل زیر در سیکل این نوع از نیروگاه قرار می گیرند. در این سیکل علاوه بر توربین بخار، کمپرسور و بویلر، کندانسور و اواپراتور نیز وجود دارد. راندمان این نوع از توربین ها بسته به نوع طراحی و تعداد مرحله (Stage) آن متغیر است. از آنجایی که راندمان کلی سیستم نیروگاه حرارتی نزدیک به 40 درصد است، باید راندمان توربین را تا حد امکان در سطح بالایی نگه داشت که برای این کار توربین بخار را به صورت ترکیبی از ضربه ای و عکس العملی می سازند. در سیکل های ترکیبی نیز ممکن است از دو توربین بخار فشار بالا و پایین استفاده شود. درجه حرارت ورود بخار به این توربین ها نیز بسته به فشار کاری بویلر ممکن است تا بالاتر از 400 درجه سانتی گراد برسد (البته در مقایسه با توربین های گازی با درجه تا 1800 درجه ناچیز است)...
جزوه آموزش آشنایی بهینه با اجزاء و عملکرد توربین های بخار، مشتمل بر 69 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر، با فرمت pdf به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1:
انواع توربین
پوسته یا سیلندر توربین
والوهای توربین
سیستم آب بندی توربین (Gland Sealing System)
سیستم های خلاء گیری
تخلیه بخار از قسمت های مختلف توربین (دریناژ)
یاتاقان های توربین و سیستم روغنکاری
تست های توربین
فصل 2:
تبدیل انرژی در پره های توربین
تلفات چرخ
تلفات کار یک طبقه
نحوه کنترل جریان بخار در طبقات
طبقه عکس العملی
طبقه ضربه ای
طبقات توربین
انرژی تلف شده در انتهای توربین
راندمان و خروجی
فصل 3:
سیستم های نظارتی در توربین
فصل 4:
خلاصه ای از اورهال توربین
آلارم های توربین
فصل 5:
ترنینگ گیر (Turning gear)
سیستم های جکینگ اویل پمپ (Jacking oil pump)
فصل 6:
دورهای بحرانی
لرزش و توربین
انبساط در توربین
فصل 7:
نحوه کنترل توربین
فصل 8:
اثرات متقابل توربین و ژنراتور
* توجه: لازم به ذکر است که به همراه جزوه آموزشی بالا، مقاله با عنوان زیر نیز جهت دانلود قرار داده شده است:
مقاله با عنوان: کنترل فازی سطح درام بویلر نیروگاه های حرارتی (7 صفحه با فرمت pdf)
جهت دانلود جزوه آموزش آشنایی بهینه با اجزاء و عملکرد توربین های بخار به همراه مقاله، بر لینک زیر کلیک نمایید:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : پنج شنبه 24 تير 1395
مقوله نگهداری و تعمیرات یا به طور اختصار نت یکی از مهم ترین علل کاهش هزینه ها و پایین آمدن قیمت کالا در کشورهای پیشرفته است که متاسفانه در کشورهای جهان سوم و در حال رشد هنوز جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده و باعث افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری و کاهش طول عمر تجهیزات و قطعات یدکی و به هدر رفتن میلیون ها دلار ارز و واریز شدن آن به حساب های شرکت های خارجی شده است. نگهداری و تعمیر در جهان تکنولوژی امروز به عنوان یک فن و ابزار بسیار پیچیده ای درآمده که به عنوان کلید و رمز موفقیت مدیران صنعت امروز تبدیل گشته و دامنه بسیار گسترده ای دارد که روز به روز هم بر دامنه گسترش آن افزوده می شود و هرچه دید و شناخت مدیران نسبت به آن افزایش پیدا می کند و تحت حمایت های آنها ثمره های بسیار خوبی دارد که هر روز نیز به دامنه آن اضافه می شود.
در جهان امروزی دیگر جای خطا و اشتباه و ریسک وجود ندارد. آنقدر روی سیستم های کمی و کیفی نگهداری و تعمیر کنترل وجود دارد که به هیچ وجه حتی اجازه خراب شدن به ماشین آلات داده نمی شود و هر مشکلی که در آینده حتی دور بخواهد باعث از کار افتادن یک دستگاه و نتیجتا اختلال در سیستم تولید گردد در نطفه شناسایی و خفه خواهد شد و امکان خرابی های بعدی به صفر می رسد و به راحتی می توان ادعا کرد که دقیقا همه چیز تحت کنترل و حساب و کتاب قرار می گیرد و از تعویض بی مورد قطعات و صرف وقت نیرو های انسانی و... که باعث افزایش هزینه های تولید می گردد ممانعت به عمل می آید. البته لازم به توضیح است که اجرای این امر مهم اولا نیاز به طراحی یک سیستم منطبق با شرایط کار و همچنین نیاز به بستر سازی فرهنگی مناسب و ایجاد انگیزه در کلیه سطوح کارکنان دارد که البته در اکثر کارخانجات کشور نیز کمابیش در این زمینه ها اقداماتی انجام شده است ولی واقعیت این است که اولا این کار فراگیر نشده و همچنین کاملا روزآمد نشده است که با وجود بستر فرهنگ ملی مذهبی غنی که در کشور ما وجود دارد و با حمایت های جدی مدیران ارشد ان شاء الله این امر مهم در آینده به طور کامل میسر خواهد شد...
جزوه آموزش تعمیرات بر اساس شرایط کار ماشین (آنالیز ارتعاشات، آنالیز صوت و آنالیز روغن)، مشتمل بر 6 فصل، 222 صفحه، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1: انواع روش های نگهداری و تعمیرات
مفاهیم تعاریف نگهداری و تعمیرات
علل وجود نارسایی در امور نگهداری و تعمیرات در کارخانجات ایران
معایب ناشی از نداشتن سیستم نگهداری و تعمیرات
دلایل مهم روند افزایشی امور نگهداری و تعمیرات
اهداف سیستم های نگهداری و تعمیرات
انواع سیستم های نگهداری و تعمیرات و مزایا و معایب آنها
روش های نوین نگهداری و تعمیرات
سیستم مدیریت مکانیزه نگهداری و تعمیرات (نرم افزار CMMS)
فصل 2: سیستم های Condition Monitoring
مراحل اجرایی سیستم های Condition Monitoring
روش های متداول Condition Monitoring
فصل 3: آنالیز ارتعاشات
کاربردهای آنالیز ارتعاشات
تعریف ارتعاشات
مشخصات یک حرکت ارتعاشی
توضیح چند اصطلاح
تجهیزات اندازه گیری ارتعاشات
پارامترهای مورد اندازه گیری در ارتعاشات
حدود مجاز ارتعاشات
سنسور های اندازه گیر ارتعاشات (Pickup)
روش های نصب پیک آپ ها (Pickup Mounting)
تجهیزات آنالیز ارتعاشات
اصول کلی آنالیز ارتعاشات (Vibration Analysis)
روش اجرایی آنالیز ارتعاشات
آنالیز ارتعاشات بر اساس منحنی های FFT
عیوب متداول ماشین آلات و شناسایی آنها از طریق منحنی های FFT
ارتعاشات ناشی از نابالانسی (Unbalance)
ارتعاشات ناشی از ناهم محوری (Misalignment)
ارتعاشات ناشی از خارج از مرکزی (Eccentricity)
ارتعاشات ناشی از خمیدگی محور (Bent Shaft)
ارتعاشات ناشی از برینگ های بوشی (Sleeve Bearing)
ارتعاشات ناشی از چرخش روغن (Oil Whirl)
ارتعاشات ناشی از نیروهای هیدرولیکی و آیرودینامیکی
ارتعاشات ناشی از پروانه ها (Vane & Blade Pass Frequency)
ارتعاشات ناشی از کاویتاسیون (Cavitation)
ارتعاشات ناشی از جریان های چرخشی (Recirculation)
ارتعاشات ناشی از خرابی برینگ های غلطکی (Ball Bearings)
ارتعاشات ناشی از تماس (Rubbing)
ارتعاشات ناشی از لقی های مکانیکی (Mechanical Loosness)
ارتعاشات ناشی از تشدید (Ressonance)
ارتعاشات ناشی از مسائل چرخ دنده ها
ارتعاشات ناشی از تسمه های انتقال قدرت (V Belt
ارتعاشات ناشی از مسائل برقی در الکتروموتورها (Electrical Faults)
ارتعاشات ناشی از لقی پایه (Soft Foot)
ارتعاشات ناشی از مسائل برقی موتورهای AC
ارتعاشات پالسی (Beat)
ارتعاشات ناشی از فوندانسیون ها (Foundations)
ارتعاشات ناشی از نیروهای رفت و آمدی (Reciprocating Action)
آنالیز ارتعاشات بر اساس اندازه گیری زاویه فاز ارتعاشات
آنالیز ارتعاشات با استفاده از منحنی های Orbit
فصل 4: آنالیز روغن Oil Analysis
کاربردهای آنالیز روغن
اصول کلی آنالیز روغن
نکات مهم در نمونه گیری روغن از ماشین آلات
آزمایشاتی که روی نمونه روغن ها انجام می شود
منابع اصلی ذرات موجود در روغن
مشخصه های فیزیکی ذرات سایشی
آنالیز صوت
موارد استفاده از اندازه گیری و ارزیابی صدا
مفاهیم اولیه و متغیرهای اندازه گیری
تجهیزات لازم برای اندازه گیری ارتعاشات صوتی
صدا به عنوان یک متغیر شاخص
فصل 6: ضمائم
جهت دانلود جزوه آموزش تعمیرات بر اساس شرایط کار ماشین (آنالیز ارتعاشات، آنالیز صوت و آنالیز روغن)، بر لینک زیر کلیک نمایید:
برتر فایل یک سایت مرجع با هدف انتشار تحقیق، مقاله، پایان نامه، پاورپوینت، جزوه، کتاب و همچنین فایل های آموزشی از نرم افزار پیشرفته CATIA در زمینه رشته مهندسی مکانیک است که به منظور دسترسی راحت تر، سریع تر و ارزان تر شما دانشجویان و پژوهشگران به تحقیقات مد نظرتان تاسیس شده است.