نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395
|
این نکته را به خاطر داشته باشید که نرم افزار CATIA یک ابزار می باشد و ابزار به تنهائی خود دارای قدرت اجرائی نمی باشد، بلکه این کاربران هستند که برای به هدف رسیدن از آن بهره می گیرند. استفاده از این نرم افزار در یک مجموعه باید با یک مدیریت و برنامه ریزی صحیح انجام گیرد، تا اثر بخشی آن (مهمترین آن ها صرفه جوئی در زمان و هزینه می باشد) قابل دریافت باشد در غیر اینصورت مثل داروئی می باشد که به یك بیمار اشتباه تجویز گردد. معمولاً در انتخاب این نرم افزار ابتدا یک نیازسنجی کلی صورت می گیرد و بعد در صورت نیاز در سیستم کاری پیاده می شود. البته این نرم افزار از سطح دیپلم تا دکتری را می تواند پوشش دهد.
جهت ورود به محیط Assembly Design در نرم افزار کتیا مطابق روش زیر عمل می نماییم:
از منوی کرکره ای Start بر زیر منوی Mechanical Design کلیک نموده و سپس در پنجره باز شده بر روی گزینه Assembly Design کلیک می نماییم.
با فراگیری مجموعه فرامین این بخش از نرم افزار کتیا و با کمی تمرین بیشتر کاربر قادر به چگونگی مونتاژ قطعات مدل سازی شده در پارت های (Part) مختلف در محیط Assembly Design خواهد شد و می تواند تبحر کافی پیدا نماید. لازم به ذکر است که به راحتی و با دقت بسیار بالا و با سرعت زیاد می توان قطعات را در این محیط مونتاژ کرد و هرگونه اشکال در طراحی و ابعاد اجسام که در مونتاژ آشکار می شود را رفع عیب نمود. این مسئله اهمیت فراگیری این بخش را تا حدودی بیان می نماید.
در قسمت اول این مجموعه آموزشی شما با مجموعه دستورات موجود در نوار ابزارهای Product Structure Tools و Constraint در محیط Assembly Design به ترتیب زیر آشنا می شوید:
* Start & Initial Seeting in Assembly Design: تنظیمات اولیه در محیط مونتاژ (زمان آموزش: 11 دقیقه و 34 ثانیه)
نوار ابزار Product Structure Tools:
این مجموعه فرامین جهت ایجاد یک جزء، پروداکت و یا پارت جدید در فایل مونتاژ به کار می رود. (زمان آموزش: 3 دقیقه و 9 ثانیه)
نوار ابزار Constraints:
این مجموعه فرامین جهت ایجاد انواع قیود بین قطعات در فایل مونتاژ به کار می رود و این فرامین عبارتند از:
1. دستورات Coincidence - Update All: (زمان آموزش: 7 دقیقه و 25 ثانیه)
2. دستور Contact Constraint: (زمان آموزش: 3 دقیقه و 21 ثانیه)
3. دستور Offset Constraint: (زمان آموزش: 2 دقیقه و 39 ثانیه)
4. دستور Angle Constraint: (زمان آموزش: 6 دقیقه و 10 ثانیه)
5. دستور Fix Together: (زمان آموزش: 2 دقیقه و 17 ثانیه)
6. دستور Fix Component: (زمان آموزش: 1 دقیقه و 46 ثانیه)
7. دستور Quick Constraint: (زمان آموزش: 1 دقیقه و 47 ثانیه)
8. دستور Change Constraint: (زمان آموزش: 1 دقیقه و 32 ثانیه)
جهت دانلود آموزش صوتی تصویری محیط اسمبلی (مونتاژ) Assembly Design در نرم افزار کتیا CATIA - قسمت اول بر لینک زیر کلیک نمایید:
آموزش کتیا، محیط اسمبلی (مونتاژ) Assembly Design در نرم افزار CATIA - قسمت اول - نوار ابزار Constraint و Product Structure Tools
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: Assembly Design، ،